DE VÂNZARE Vilă, batumi, Batumi, Georgia, 220-42z Airport Highway

DE VÂNZARE - Cod. 36087

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Vă oferim un site de vile de lux numit "Batumi Villas". Puteți merge la plajă pe jos în 1 minut. Este la numai 300 de metri de litoralul Batumi. Aeroportul internațional Batumi se află la mai puțin de 1 km. MetroCity Shopping Mall, hoteluri de lux și reședințe precum Europhia Hotel, Whitesails, Batumiview, Metrocity Residences se află la o distanță de aproximativ 1 km. De asemenea, va exista un drum asfaltat direct spre litoralul care trece in fata site-ului.
 
Zona înconjurătoare este foarte silențioasă, verde și plină cu arbori de mandarine. Site-ul nostru este o zonă izolată amenajată. Toate vilele noastre au curtea interioară și grădina frontală. Grădinile dvs. private și restul site-ului vor fi amenajate. Fiecare vilă are propria terasă pe acoperiș care iese din scările interioare.

Veți avea propriul garaj auto în vila dvs. și există locuri de parcare suplimentare în zonă. Camera de supraveghere 24 de ore din camera CCTV și personalul de securitate pentru siguranța dvs. este întotdeauna gata.

Există 9 vile twin și o vilă separată, 19 vile în total. Vilele sunt de 150 mp, iar terasa pe acoperiș este de 43 mp. De asemenea, veți avea grădina dvs. privată între 39 și 85 mp. Există 2 dormitoare, 1 cameră de zi, 2 băi, 1 bucătărie, 1 garaj, 1 cameră de dormit și 1 hol în planul vilei. Sunteți liberi să proiectați în interior, să schimbați locul peretelui așa cum doriți.

Batumi Villas este o investiție foarte profitabilă. Perioada de rambursare pesimică, cu venituri de închiriere în 9 ani și 6,5 ani cu chirie zilnică. De asemenea, avem serviciul de închiriere zilnică pentru dvs. În absența dvs. vă putem oferi vilele pentru chirie zilnică.
Avem un nou plan de plată numai pentru compania noastră! Puteți plăti 50% în avans, iar restul după construcție se compensează.

Costul carcasei negre de 1 mp începe de la 499 de dolari. Cheltuielile la cheie fără mobilier încep de la 599 $ / mp.

Calculul veniturilor din chiria pe termen lung
 
Costul de închiriere a unei astfel de vile variază între 900 și 1.100 $. Presupunem o rată medie de 1.000 $ pentru 11 luni (nu 12 luni, în cazul plecării mai devreme a locatarilor)

Venit total: 11.000 $
5% taxă de închiriere: 550 $
Alte costuri: 450 $
Venitul net = 10.000 $

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB